ΔΕΥ – ΠΑΡ: 10.30–19.00 / ΣΑΒΒΑΤΟ: 10.30–15.00

About

Se7en Beauty Salon

Ο σαγηνευτικός κόσμος της ομορφιάς είναι ανεξάντλητος και συναρπαστικός. Εξελίσσεται καθημερινά και μεταβάλλεται για να μας προσφέρει νέες λύσεις και να καλύψει τις ανάγκες μας πιο αποτελεσματικά σε έναν ολοένα και πιο απαιτητικό κόσμο.

Με γνώμονα την παροχή όσο το δυνατόν πιο ολοκληρωμένων υπηρεσιών περιποίησης προσφέρουμε στους πελάτες μας πρωτοποριακές τεχνικές ομορφιάς, όπως το ημιμόνιμο μακιγιάζ φρυδιών για τη διόρθωση τυχόν ατελειών και τη δημιουργία καλοσχηματισμένων φρυδιών χωρίς κόπο, για πρώτη φορά στην Κέρκυρα.

ΑΙΣΘΗΤΙΚΟΣ

Σοφία Σγούρου

Στις εξελίξεις συμμετέχουμε οι ίδιοι μέσα από προγράμματα εξειδίκευσης και κατάρτισης με τελευταία τη συμμετοχή μας σε σεμινάριο των Κέντρων Μόνιμης Ομορφιάς Your Permanent Beauty Expert, για να σας φέρνουμε ό,τι πιο καινούριο υπάρχει στον χώρο της ομορφιάς. Μέσα από την πολύχρονη εμπειρία μας ως υπεύθυνοι spa salons υψηλών απαιτήσεων και αυστηρών προδιαγραφών ποιότητας στα υπερπολυτελή Ξενοδοχεία Imperial, Eva Palace και Daphnila Bay της Grecotel αλλά και στο εξωτερικό, πρώτη προτεραιότητά μας είναι το άρτιο και βέλτιστο αποτέλεσμα σύμφωνα με τις απαιτήσεις και τις ανάγκες κάθε πελάτη. Σας περιμένουμε λοιπόν στον μαγικό κόσμο της ομορφιάς του Se7en Beauty Salon για να ανακαλύψουμε μαζί μικρά μυστικά για μια λαμπερή και ξεχωριστή εμφάνιση!

Top